| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
alin
Centura Galbena

|
|
| Back to top |
|
 |
Fight Team
|
|
 |
papa_mulo
VIP

|
|
| Back to top |
|
 |
cristachitza
Centura Galbena

|
|
| Back to top |
|
 |
RV
 Exclus de pe forum
|
|
| Back to top |
|
 |
rebel
Centura Maro

|
|
| Back to top |
|
 |
RV
 Exclus de pe forum
|
|
| Back to top |
|
 |
papa_mulo
VIP

|
|
| Back to top |
|
 |
Karate
Real Grappler

|
|
| Back to top |
|
 |
bigsascha3
VIP

|
|
| Back to top |
|
 |
judokanu
Centura Galbena

|
|
|
|
How to: post a youtube or googlevideo | post a link |
|
| Mihaita Golescu daca va primi o oferta cu siguranta va lupta ! Da din cite stiu eu si am vb cu domnul IRIMIA Golescu va lupta in APRILIE ! Dar nu este exclus sa lupte si in aceasta gala... Ce stiu sigur ca va lupta Zmarandescu Catalin si gala va fi pe 10 martie am inteles .... |
|
| Back to top |
|
 |
judokanu
Centura Galbena

|
|
|
|
|
| Domnul IRIMIA ar trebui sa se intereseze de ANTE VARNICA Croatia si daca ar putea sa il aduca in gala ....Din cite am inteles eu la invins pe IONUT ....mai ales ca IONUT merge foarte bine cred ca ar merita revansa ..... (zic si eu asa ) |
|
| Back to top |
|
 |
judokanu
Centura Galbena

|
|
| Back to top |
|
 |
danY
Centura Rosie

|
|
| Back to top |
|
 |
judokanu
Centura Galbena

|
|
| Back to top |
|
 |
Fight Team
|
|
 |
Bluecross
Centura Galbena

|
|
|
|
|
| christachitza, deocamdata despre Bela nimic ,ultima data cind am vorbit cu el,era multumit cu traiul pe care il duce si nu mai are motivatia pe care a avut-o(sper saa insel) El s-a realizat pe plan material in ultimii 2 ani,si cred ca acest lucru l-a facut sa nu mai fie atitt de determinat ca la inceput.Nici timp nu are.Cam atit.In rest urez succes celorlalti sportivi! |
|
| Back to top |
|
 |
zen_hor
VIP

|
|
| Back to top |
|
 |
john8
 Centura Albastra

|
|
| Back to top |
|
 |
RV
 Exclus de pe forum
|
|
| Back to top |
|
 |
black belt
Centura Alba

|
|
| Back to top |
|
 |
MagnuM
VIP

|
|
|
|
|
Ma disperati cu denumirea asta: provincie ... aici in TM cand vine unul din Bucuresti, noi ar trebui sa ii spunem ca e din provincie si sa ramana cu gura cascata. Sa va consideram si noi pe restul provincie, si la fel sa faca si restul oraselor mai mari ale tarii ... si atunci atunci ar fi numai provincii peste tot. _________________ Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc cainele mai mult. |
|
| Back to top |
|
 |
bonzai
Centura Galbena

|
|
|
|
|
MagnuM:
| Quote: |
| Ma disperati cu denumirea asta: provincie ... aici in TM cand vine unul din Bucuresti, noi ar trebui sa ii spunem ca e din provincie si sa ramana cu gura cascata. Sa va consideram si noi pe restul provincie, si la fel sa faca si restul oraselor mai mari ale tarii ... si atunci atunci ar fi numai provincii peste tot. |
dex:
| Quote: |
| Teritoriu al unei țări, situat în afara capitalei, având anumite trăsături specifice |
si cum in fascinanta noastra tara, orice teritoriu are trasaturi specifice, sper ca nu voi fi considerat sarcastic ca am citat din dex.
ps: de limba pe care a scos-o RV de ce nu te-ai legat? _________________ Kimbo by G'n'P |
|
| Back to top |
|
 |
MagnuM
VIP

|
|
|
|
|
fu#in' DEX, m-ai spart e adevarat!
Ok, sa revenim la subiect, despre Florin Ghita (Nepotul) mai stiti ceva, cand il vedem in ring din nou? _________________ Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc cainele mai mult. |
|
| Back to top |
|
 |
romanian worier
Centura Galbena

|
|
|
|
|
Sper sa se uite cei de la PRO si la noi cei din Timisoara ca ne sunt datori cu o gala de LK de multa vreme. Au tot spus ca o sa vina si ca o sa faca si pana la urma...... ca a plouat , ca ninge , ca vine Cozma cu minerii , ca nu vine carul TV ca le trebuie lor la "alege asia". Sunt curios sa vad ce o sa spuna de data asta daca ne mai promit.
@magnum: erau ceva zvonuri ca s-ar putea sa lupte cu Marius Bega. _________________ Diferenta intre un pesimist si un optimist: pesimistul este un optimist mai bine informat! |
|
| Back to top |
|
 |
MagnuM
VIP

|
|
|
|
|
Nu stiu nimic man, astept si eu sa vad ceva miscari ale LK inspre incoace, dar sunt slabe sansele. _________________ Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc cainele mai mult. |
|
| Back to top |
|
 |
costim
Centura Galbena

|
|
|
|
|
| romanian worier wrote: |
Sper sa se uite cei de la PRO si la noi cei din Timisoara ca ne sunt datori cu o gala de LK de multa vreme. Au tot spus ca o sa vina si ca o sa faca si pana la urma...... ca a plouat , ca ninge , ca vine Cozma cu minerii , ca nu vine carul TV ca le trebuie lor la "alege asia". Sunt curios sa vad ce o sa spuna de data asta daca ne mai promit.
@magnum: erau ceva zvonuri ca s-ar putea sa lupte cu Marius Bega. |
stai linistit. nu va promitem. |
|
| Back to top |
|
 |
RV
 Exclus de pe forum
|
|
|
|
|
| bonzai wrote: |
ps: de limba pe care a scos-o RV de ce nu te-ai legat? |
Eh, hai sa ma explic: initial am vrut sa scriu "Nu in Bucuresti". Dupa care am ajuns la formularea respectiva, cu limba scoasa in sensul "stiti voi care-i treaba" |
|
| Back to top |
|
 |
liliac
Centura Albastra

|
|
|
|
|
Ziua de Iasi, 21.02.2006
"Ionuţ Iftimoaie ar putea lupta la Iaşi
● Promotorul Eduard Irimia va încerca să-l aducă în gala Local Kombat de la Iaşi pe Ionuţ Iftimoaie, pentru a disputa un ultim meci înaintea confruntării de la Milano pentru titlul mondial, care va avea loc în luna aprilie ● "Sunt şanse mari ca Iftimoaie să lupte la Iaşi, în acest caz urmând să renunţ la meciul lui Samir Mohamed", a declarat Irimia
Înaintea galei Local Kombat, programată pe data de 11 martie, în Sala Polivalentă, promotorul Eduard Irimia le pregăteşte ieşenilor o mare surpriză. Deşi iniţial a anunţat că Ionuţ Iftimoaie nu va lupta în gala de la Iaşi, promotorul ploieştean s-a răzgândit, uimit de mulţimea de fani ieşeni ai luptătorului de K1. "Am stat două zile în Iaşi şi am rămas plăcut surprins să constat că Ionuţ Iftimoaie are foarte mulţi fani aici. Oameni simpli de pe stradă m-au rugat efectiv să fac tot posibilul pentru a-l aduce pe Ionuţ la Iaşi. Sunt şanse mari ca Iftimoaie să lupte la Iaşi, în acest caz urmând să renunţ la meciul lui Samir Mohamed. Oricum, ieşenii îl doresc mai mult în ring pe Ionuţ, decât pe Samir, astfel că spectacolul va avea de câştigat", a declarat promotorul Eduard Irimia. Astfel, în cazul în care mutarea din program se va concretiza, evenimentul de la Iaşi va avea un main-event de senzaţie." |
|
| Back to top |
|
 |
|