Never Back Down film cu mma.
Vad ca pe sherdog si alti fani mma nu prea ii incanta filmul.
Eu unul asi vrea sa il vad.
Voi ce parere aveti ?
_________________ ''BJJ is easy. It just takes a really long time to figure that out.''
''Take the basic moves and shove it down the guys throat no matter what he does.''
Pare versiunea cu bataie a filmelor de genul Stomp the Yard sau You got Served (parca asa se numeau) + actorul principal seamana leit cu Christiano Ronaldo. Cred ca incep sa inteleg de ce nu sunt incantati oamenii aia.
ei il compar cu 'fast and furios' cu batai, si cu 'karate kid' in care in loc de karate e mma _________________ ''BJJ is easy. It just takes a really long time to figure that out.''
''Take the basic moves and shove it down the guys throat no matter what he does.''
Ce mizerie! Eu ma mir ce cauta actorul din ''blood diamond'' acolo (antrenorul de culoare)..
''Underground fist'' e de mii de ori mai bun!!
_________________ Bruce Lee died suddenly one night when he was simultaneously poisoned by the CIA, the FBI, the Japanese Government, the American Mafia, Communist China, Fidel Castro, the Motion Picture Association of America, Chuck Norris and Sammo Hung.
lol ala chiar nu prea are nici o legatura cu mma, inafara de manusile de mma poate, SF pe fata. _________________ ''BJJ is easy. It just takes a really long time to figure that out.''
nu cred ca a aparut _________________ ''BJJ is easy. It just takes a really long time to figure that out.''
Mama ce subiect...deodata filmele vechi chinezesti cu bataie mi se par demne de Oscar...de filmele astea noi chinezesti cu bataie nici nu mai vorbesc.
Americanii o zbarcesc din ce in ce mai rau la filmele de actiunea...cred ca anul asta va fi anul asiaticilor! Numai ei pot crea un film cu peisaje din Lord of the rings, batai bine regizate si o poveste care nu plictiseste...and some cute chicks! _________________ Vicecampion la ruleta ruseasca
Siu ca sunt rau dar va spun eu ce se intampla in film dinainte sa il vad deci...... SPOILER
Tipul brunet dupa ce a fost umilit de cel blond, care l-a mardit zdravan si i-a umflat fomeea se va antrena cu negrul din "Blood diamonds" si il va omori in bataie pe blondul malefic.
si se bat pentru un scop nobil : blonda din film, gasirea leacului pentru cancer, promovarea alimentatiei sanatoase dimineata, si rezolvarea problemei traficului din arterele principale din Bucuresti. _________________ Nu lasa pe mâine, ceea ce poti face poimâine.
Tipul brunet dupa ce a fost umilit de cel blond, care l-a mardit zdravan si i-a umflat fomeea se va antrena cu negrul din "Blood diamonds" si il va omori in bataie pe blondul malefic.
Ai uitat sa mentionezi flic-flac-urile inerente!
Serios acuma, daca vreti sa vedeti filme cu adolescenti,batai misto si fete dragalase, cautati filme coreene din ultimii 10 ani,sa zicem: The legend of seven cutters, My schoolmate-the barbarian, Mr. Socrate, No mercy for the rude, Riverbank legend etc. _________________ Bruce Lee died suddenly one night when he was simultaneously poisoned by the CIA, the FBI, the Japanese Government, the American Mafia, Communist China, Fidel Castro, the Motion Picture Association of America, Chuck Norris and Sammo Hung.
hai ca totusi nu cred ca e chiar asa prost filmul cum au multi impresia la prima vedere. _________________ ''BJJ is easy. It just takes a really long time to figure that out.''
o adaugire la spoiler..
in lupta finala baiatu bun ia bataie initial.. pana cand blondu il scuipa si ii zice ce-a facut cu sor'sa..
atunci zee good boy (care stie bataie de la negrul din blood diamond) se ridica cu sange in coltu gurii si printr-un efort suprem, si ii arde lu blondu una la pancreas si decisiva la mestecatoare.
sala in delir.. baiatu castiga respect, banii si fata.
nush ce sa zic de underground fighter, dar cu siguranta filmele coreene joaca in alta liga.
no mercy for the rude
bar legend
the city of violence
_________________ hitting someone is easy. not to get hit is hard..
and this is what we're training for.
Last edited by norris on Mon Mar 03, 2008 2:28 pm; edited 1 time in total
norris: '' dar cu siguranta filmele coreene joaca in alta liga ''
Ma bucur ca esti de acord cu mine! Cinematografia coreeana mi-a castigat respectul absolut - daca nu vad un film coreean pe saptamana,sunt trist
Cat despre ''Never back down'' - abia astept sa fie luat la misto in parodii gen ''scary movie'' _________________ Bruce Lee died suddenly one night when he was simultaneously poisoned by the CIA, the FBI, the Japanese Government, the American Mafia, Communist China, Fidel Castro, the Motion Picture Association of America, Chuck Norris and Sammo Hung.
ma totusi un film cu tipe tari, cu scene de lupta oricum mai tari decat cu chinezi aia care sar de pe acoperis pe acoperis, nu are dc sa fie asa rau.
Doar nu te uiti la filmul asta sa inveti MMA, te uiti ca la oricare altu.
Btw ''The fast and the furious'' unul din filmele mele preferate toate serile au fost faine
Daca vreau mma adevarat ma uit la UFC / Dream etc.
O sa vedem peste cateva zile, pe 14 e lansarea, sa vedem cat de repede facem rost de el sau chiar la cinema m-asi duce sa il vad dc nu. _________________ ''BJJ is easy. It just takes a really long time to figure that out.''
daca face cineva rost de el, si o versiune bun, poate il posteaza ....
primul release. un cam decent. link valabil 10 zile
e draguta blonda, cred ca-l vad pana la capat _________________ hitting someone is easy. not to get hit is hard..
eu am tot incercat sa il dl din diverse locuri, si numai tepe am luat, sa intru pe nu stiu ce site sa iau parola, altu sa intru iar nu stiu unde sa dl Domplayer, altu sa intru sa iau nu stiu ce codec, toate vroiau altceva, a fost super tare am zis ca incerc sa caut peste o saptamana
MS _________________ ''BJJ is easy. It just takes a really long time to figure that out.''
e cu karate kid si jenna jameson si bataie in stil van damme
sunt vreo 3 minute lipsa, pe la 0:45, dar merge vazut.
ce mi s-a parut dubios, e ca baiatu ala seamana suspect de bine cu superman.
_________________ hitting someone is easy. not to get hit is hard..
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
Inainte de a posta ceva pe acest forum - va rugam cititi REGULAMENTUL FORUMULUI!
Textele de pe acest forum reprezinta opiniile personale ale membrilor forumului.
Responsabilitatea juridica apartine in totalitate acestora. www.fight.ro nu este responsabil pentru nici o dauna care ar putea aparea daca urmati sfaturile membrilor forumului.
Daca nu sunteti de acord cu acestea parasiti imediat acest forum!